De Langen & van den Berg tekent koop- en realisatieovereenkomst voor 60 woningen met C.V. GEM Park Triangel Waddinxveen.

Dinsdag 22 maart is door Alexander de Vries van C.V. GEM Park Triangel en Tomas van den Berg van De Langen & van den Berg de koop- en realisatieovereenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van 60 woningen onderdeel van deelplan J (Parktuin) te Waddinxveen.

De locatie Parktuin kenmerkt zich door een integrale beeldkwaliteit waarbij de groene openbare ruimte harmonieert met een gedifferentieerd woningbouwprogramma in de voor Park Triangel kenmerkende Cottage stijl. De nadruk ligt hierbij op grote, asymmetrisch vormgegeven, huizen in het groen waarbij de individuele woning ondergeschikt is aan het ensemble. Er worden verschillende woningtypen gebouwd waaronder rijwoningen, twee onder een kap woningen en vrijstaande woningen. Ontwikkelaar De Langen & van den Berg Vastgoed verwacht medio 2023 met de project ontwikkeling te starten. De bouw zal naar verwachting in 2024 aanvangen.