Kopersbegeleiding

Na het tekenen van uw koop- of aannemingsovereenkomst neemt onze kopersbegeleider contact met u op om uw woonwensen te bespreken. Zij vertelt wat er mogelijk is, u neemt de beslissingen. Zodat uw toekomstige huis ook echt uw droomhuis wordt.


HOOMCTRL

Wij maken gebruik van HOOMCTRL. Dat is kopersbegeleiding in een handige online omgeving voor u en onze kopersbegeleider. U kunt hier onder andere uw bouwproject bekijken, chatten met de kopersbegeleider, afspraken maken, digitaal documenten ondertekenen en eventueel schakelen tussen meerdere bouwprojecten.

Wat is SKB?

SKB staat voor Stichting Klantgericht Bouwen. De stichting vergelijkt en beoordeelt bouwprestaties van bouwbedrijven. Zodat de dienstverlening in de bouw blijft verbeteren.

Hoe doet SKB dat?

SKB voert klanttevredenheidsonderzoeken uit voor bedrijven die deelnemer van SKB van. Die onderzoeken zijn objectief en bedoeld om u te informeren over de bouwprestaties van het desbetreffende bedrijf. Wij kunnen u immers wel vertellen dat onze bouwwerken van uitstekende kwaliteit zijn, maar dat hoort u natuurlijk liever van onze klanten.

Wat betekent dat voor u?

Op SKB’s consumentenwebsite Bouw.nu kunt u diverse reviews lezen van bedrijven en particulieren die eerder met ons samenwerkten. Zodat u daarna een weloverwogen beslissing voor een bouwbedrijf kunt maken.