Op 14 mei vierden wij een belangrijk moment met de ondertekening van de turn-key realisatieovereenkomst voor de nieuwbouw van 137 appartementen aan de Heijwegenlaan in Spijkenisse, gemeente Nissewaard. Het project is een ontwikkeling van Stevast Ontwikkeling B.V. namens Haagsebaan Vastgoed B.V.

Het feestelijke moment, waarbij directieleden Joƫlle Smit-Graafland en Michiel Verschuuren van Stevast Ontwikkeling (namens Haagsebaan Vastgoed) en Tomas van den Berg namens Bouwbedrijf De Langen & van den Berg een handtekening zetten, symboliseert de vruchtbare samenwerking tussen de betrokken partijen.

Hoewel de bouw is gepland om begin 2025 te starten, legt deze overeenkomst nu de basis voor een project dat aanzienlijk zal bijdragen aan de behoefte aan moderne, duurzame en betaalbare woonruimte in de gemeente Nissewaard.

Dit project belooft dan ook een belangrijke rol te spelen in de verdere ontwikkeling van de woonmogelijkheden in Spijkenisse. Met een focus op duurzaamheid en modern design kijken wij er naar uit om met dit prachtige project aan de slag te gaan.

Het project Heijwegenlaan is gelegen tussen de Groene Kruisweg, Hekelingseweg, J.A. Heijwegenlaan en is een ontwerp van SYNRG architecten en omvat zowel koop- als (sociale)huurappartementen in verschillende prijssegmenten. Volg ons voor updates over dit project en meer details over aanstaande bouwfasen.