Door Stefan Boere, regiodirecteur West bij Janssen de Jong Projectontwikkeling en Tomas van den Berg, directeur bij De Langen & van den Berg, is donderdag 31 augustus de realisatieovereenkomst ondertekend voor de bouw van 72 sociale huurwoningen in Pijnacker. De huurwoningen zijn een onderdeel van het nieuwbouwproject KIEM in Pijnacker, waar totaal 300 nieuwbouwwoningen zullen worden gerealiseerd.

Dinsdag 29 augustus was de ondertekening van de bouwopdracht van 38 appartementen Schans ll te Rotterdam. Hierbij aanwezig waren Urias Santos Bakker, Patrick Buijs, Dieuwerke Spaans en Chris Warbout namens Havensteder, Wilko van der Willigen van GROOSMAN Architecten en Tomas van den Berg en Jan Haan van De Langen & van den Berg. 

In het dynamische Delfshaven, Rotterdam, gaat De Langen & van den Berg in opdracht van Havensteder 14 maisonnette woningen, 6 appartementen en 18 studio's bouwen. In 2022 startte de sloop van de oude woningen en eind dit jaar beginnen wij met de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting zullen de woningen eind 2024 worden opgeleverd.

Vanuit de hijskraan zijn luchtfoto’s gemaakt van de bouwlocatie van de 50 appartementen Wonen in het Park, Waddinxveen.

De nieuwste editie (96) van Industriebouw, een vakblad voor de bouwsector, is uitgekomen met weer een keur aan projecten uit de utiliteitsbouw. In deze editie is een uitgebreide reportage te vinden over ons nieuwe kantoorpand in Bergambacht. Tevens kunt u een prachtig artikel lezen vanaf pagina 174 over het project 72 appartementen Molenhoek te Woerden wat wij mochten bouwen in opdracht van projectontwikkelaar Sustay.

Familiebedrijf realiseert nieuwbouw met vertrouwde partners

Artikel The Mill eerste afgeronde woningbouwproject in Nieuw-Middelland

Op 15 juni zijn wij officieel gestart met de bouw van het project Waterborg in Puttershoek. Een reden voor een feestelijk moment op de bouwlocatie, samen met de toekomstige bewoners en andere bij dit project betrokken relaties. Op deze prachtige locatie aan het water wordt door Bouwbedrijf De Langen & van den Berg 5 watervilla's, 4 gemaalvilla's en 8 appartementen gebouwd.
Wilt u ook luxe wonen in Waterborg te Puttershoek? Er zijn nog 3 bouwnummers van de totaal 17 woningen beschikbaar.
Bekijk ze op: https://waterborg-puttershoek.nl/beschikbare-woningen/

Verkoop en informatie:
Makelaardij De Jong
Q Makelaars

Waterborg is een project van De Langen & van den Berg Vastgoed B.V. in samenwerking met Daverveld Woonprojecten. Architect is Zeinstra Veerbeek Architecten uit Den Haag

De bouwplaats van het project Wonen in Reijsendaal te Rotterdam. Het project bestaat in totaal uit 85 woningen, welke zijn onderverdeeld in 50 woningen en appartementen in fase 1 en 35 woningen in fase 2. De Langen & van den Berg bouwt het in opdracht van Nieuw Vastgoed.

Na meer dan 50 jaar te zijn gehuisvest in het monumentale pand aan de Burg. Uilkensstraat 13 in Bergambacht zijn wij op 8 juni 2023 verhuisd naar een schitterend nieuwbouw kantoor op het bedrijventerrein van Bergambacht aan de Smederijstraat 35. Vanaf heden is dit ons nieuwe bezoek-, post- en vestigingsadres.

Afgelopen weekend heeft het voetbalteam Jo10 uit Schoonhoven het Spirit Jeugdtoernooi gewonnen. Zij zijn eerste geworden met dit voetbaltoernooi  in Ouderkerk aan den IJssel. Het team bestaat uit stoere jongens van 9 en 10 jaar oud. De Langen & van den Berg is trotse sponsor van dit mooie jongens team! 

De 72 appartementen Molenhoek in de wijk Nieuw-Middelland te Woerden zijn inmiddels opgeleverd aan de nieuwe bewoners. In opdracht van projectontwikkelaar Sustay bouwden wij 72 middenhuur appartementen met een gemeenschappelijke binnentuin en een halfverdiepte parkeerkelder. Wij wensen alle nieuwe bewoners veel woonplezier toe in hun nieuwe woningen.

Op woensdag 17 mei jl. verrichtte wethouder Julius Terpstra van de Gemeente Leiden de officiële handeling voor de start bouw van 11 unieke appartementen gelegen aan de Nieuwe Rijn naast de Wilhelminabrug in Leiden. Het project heet daarom ook Waterkant. Kopers konden deze middag met elkaar kennis maken onder het genot van een hapje en drankje.

Het gebouw Waterkant bestaat uit vier woonlagen met 3 tuinappartementen op de begane grond, 6 appartementen op de eerste en tweede verdieping en 2 topappartementen op de bovenste vierde laag. De appartementen hebben een tuin, balkon of dakterras. De ontwikkeling van dit project is gedaan door De Langen & van den Berg Vastgoed in samenwerking met Citybeats. Architect is Zijdekwartier Architecten uit Leiden.

Het project is gelegen aan het Utrechtse Jaagpad recht tegenover de Watertoren, die gebouwd is in 1908 en de status heeft gekregen van Rijksmonument. Elke woning heeft zijn eigen mogelijkheden en zijn eigen verhaal. Wel is er een gemeenschappelijke deler: de grote, stoere raampartijen en het unieke uitzicht. De ligging van de appartementen is werkelijk bijzonder te noemen; direct aan het water, tegenover de Watertoren en op fietsafstand van de binnenstad van Leiden.

Op 20 april is door Stichting Havensteder met Bouwbedrijf De Langen & van den Berg de realisatieovereenkomst getekend voor de bouw van 38 nieuwbouw appartementen Aan de Schans in Delfshaven te Rotterdam.
De oude appartementen op deze locatie zijn intussen gesloopt en gaan plaats maken voor nieuwbouw. Het ontwerp van de nieuwbouw is gebaseerd op de oude architectuur van de gesloopte panden en ontworpen door architectenbureau Groosman architecten uit Rotterdam.

Donderdag 6 april hebben de toekomstige bewoners en projectbetrokkenen op een feestelijke wijze met elkaar de eerste steen gelegd voor de 50 woningen van fase 1 van Wonen in Reijsendaal te Rotterdam.
Chantal Zeegers, wethouder van klimaat, bouwen en wonen van de Gemeente Rotterdam, en Nick Nieuwenhuizen van Nieuw Vastgoed hebben samen met een koper deze feestelijke handeling verricht.
Bouwbedrijf De Langen & van den Berg is vereerd en enthousiast om totaal 85 duurzame woningen en appartementen in een brede variatie aan types en in architectuur te mogen gaan realiseren.