Sinds deze week heeft De Langen & van den Berg een nieuw AED apparaat geplaatst aan de Smederijstraat, op het bedrijventerrein De Nieuwe Wetering in Bergambacht van de gemeente Krimpenerwaard. De AED staat duidelijk in het zicht voor de entree van het kantoor en is 24/7 toegankelijk. 

Een AED is een Automatische Externe Defibrillator. Dit apparaat helpt bij een hartstilstand en geeft stroomstootjes waardoor het hart weer gaat kloppen. Wanneer iemand binnen 6 minuten kan worden gereanimeerd, is de kans groter dat hij of zij gered wordt.

Het betreft een AED in een buitenkast met pincode-slot. De ingebouwde led-verlichting zorgt ervoor dat de kast in het donker ook prima zichtbaar is. In de kast zit een thermostaat die de temperatuur goed regelt.

De AED buitenkast met pincode slot kan worden geopend door iedereen die de pincode kent, of door diegenen die via het oproepsysteem een sms hebben ontvangen om hulp te verlenen. In die sms staat de pincode.

De Alpe d’HuZes is een uniek sportevenement waarbij men ten behoeve van het KWF Kankeronderzoek zoveel mogelijk geld inzamelt. Met dit geld wordt onderzoek gedaan naar kanker en verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het Team Krimpenerwaard deed dit jaar ook weer mee. Bouwbedrijf De Langen & van den Berg was één van de trotse sponsors van dit top team.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat legt De Langen & van den Berg de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken.

VCA is een beproefd programma bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken, zoals bij bouwterreinen. Met een VCA-certificaat laat een bedrijf zien dat het veilig en gezond werken belangrijk vindt.

NEN-EN-ISO 9001 is de internationaal geaccepteerde norm voor kwaliteitsmanagement. Met het ISO 9001 certificaat toont De Langen & van den Berg aan dat het als bedrijf voldoet aan de eisen en wensen van klanten/opdrachtgevers, dat het voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en dat continu verbeteren geborgd is in de organisatie.

Deze nieuwe certificaten voor 2024 zijn het jaarlijkse resultaat van de inzet en betrokkenheid van het personeel van De Langen & van den Berg.

De verkoop van het project De Oude Werf in Krimpen aan den IJssel verloopt goed. Vorige week heeft de eerste koper zijn handtekening gezet. Inmiddels zijn er nu al drie woningen verkocht uit dit mooie bouwplan.

De Oude Werf bestaat uit vier gebouwen die qua uitstraling en architectuur kenmerken hebben van de historie van deze locatie. De locatie is uniek te noemen; gesitueerd aan het water van de IJssel en steden als Rotterdam en Gouda in de nabijheid.

Heeft u interesse in een appartement of penthouse in een van de vier gebouwen van De Oude Werf dan kunt u het actuele aanbod bekijken via woningzoeker of contact opnemen met het verkoopteam van TW3 (tel: 010 300 7117 of mail: info@tw3.nl).

Op 14 mei vierden wij een belangrijk moment met de ondertekening van de turn-key realisatieovereenkomst voor de nieuwbouw van 137 appartementen aan de Heijwegenlaan in Spijkenisse, gemeente Nissewaard. Het project is een ontwikkeling van Stevast Ontwikkeling B.V. namens Haagsebaan Vastgoed B.V.

Het feestelijke moment, waarbij directieleden Joëlle Smit-Graafland en Michiel Verschuuren van Stevast Ontwikkeling (namens Haagsebaan Vastgoed) en Tomas van den Berg namens Bouwbedrijf De Langen & van den Berg een handtekening zetten, symboliseert de vruchtbare samenwerking tussen de betrokken partijen.

Hoewel de bouw is gepland om begin 2025 te starten, legt deze overeenkomst nu de basis voor een project dat aanzienlijk zal bijdragen aan de behoefte aan moderne, duurzame en betaalbare woonruimte in de gemeente Nissewaard.

Dit project belooft dan ook een belangrijke rol te spelen in de verdere ontwikkeling van de woonmogelijkheden in Spijkenisse. Met een focus op duurzaamheid en modern design kijken wij er naar uit om met dit prachtige project aan de slag te gaan.

Het project Heijwegenlaan is gelegen tussen de Groene Kruisweg, Hekelingseweg, J.A. Heijwegenlaan en is een ontwerp van SYNRG architecten en omvat zowel koop- als (sociale)huurappartementen in verschillende prijssegmenten. Volg ons voor updates over dit project en meer details over aanstaande bouwfasen.

Op 14 mei werd de turn-key realisatieovereenkomst ondertekend voor het project Dahliablok te Rotterdam. Het project, een ontwikkeling van Stevast Baas & Groen, is een voorbeeld van het hoge ambitieniveau van de Gemeente Rotterdam waarbij kwaliteit als voornaamste uitgangspunt wordt gehanteerd. Hoogwaardige baksteen architectuur die mooi aansluit op de bestaande omgeving, integrale duurzaamheid, klimaatadaptatie en natuurinclusiviteit zijn kenmerkend voor het project.  

Het feestelijke moment, waarbij directieleden Arco Smit van Stevast Baas & Groen en Tomas van den Berg namens Bouwbedrijf De Langen & van den Berg B.V. een handtekening zetten, symboliseert opnieuw de vruchtbare samenwerking tussen de betrokken partijen.

Het project Dahliablok is gelegen tussen de Dahliastraat en de Lange Hilleweg en is een ontwerp van studio AAAN en omvat zowel stadswoningen als appartementen in verschillende prijssegmenten. Volg ons voor updates over dit project en meer details over aanstaande bouwfasen.

De Gemeente Maassluis heeft op 13 mei samen met de eigenaren in Kapelpolder een intentieovereenkomst getekend over het vernieuwen van een deel van de Kapelpolder te Maassluis. Het gaat om de partijen Van der Kooij, De Langen & Van den Berg Vastgoed B.V. en Maasdelta. Met de ondertekening van deze overeenkomst werken de drie partijen samen om delen van het verouderde bedrijventerrein van Kapelpolder te ontwikkelen tot een groene en gezonde buurt.

We zijn verheugd aan te kondigen dat deze week de oplevering van ons project “La Rondeur” in ’s Gravenzande van start is gegaan. Dit project markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk voor de bewoners maar staat ook symbool voor innovatief en betaalbaar wonen.

La Rondeur is ontwikkeld door De Langen & van den Berg Vastgoed B.V. en omvat 16 betaalbare appartementen en 2 exclusieve penthouses gekenmerkt door een prachtig ontwerp en moderne faciliteiten. De architectuur is verzorgd door Zeinstra Veerbeek architecten uit Den Haag en benadrukt elegantie en functionaliteit en vormt een ware aanwinst voor het projectgebied Waelpolder.

Het toegewijde uitvoeringsteam van Bouwbedrijf De Langen & van den Berg B.V. heeft uitstekend werk geleverd en weerspiegelt onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid.

We kijken uit naar alle aankomende opleveringen en wensen de nieuwe bewoners veel geluk en plezier in hun nieuwe thuis.

Wethouder Wubbo Tempel van de Gemeente Krimpen aan den IJssel nam de eerste verkoopdocumentatie in ontvangst van Tomas van den Berg, directeur bij De Langen & van den Berg. De feesttent was al vroeg gevuld; vanaf 18:00 uur verwelkomden we samen met de makelaars van TW3 de eerste geïnteresseerden. Het evenement trok veel geïnteresseerden en tegen het einde om 20:00 uur hadden we al vele inschrijvingen binnen. Inschrijven blijft mogelijk tot 5 mei 2024.

De Oude Werf biedt een mix van stadswoningen en appartementen, alle met een uniek karakter en variërend in grootte om verschillende doelgroepen aan te spreken. Kenmerkend voor dit project zijn de hoogwaardige architectuur met zowel stoere als dorpse elementen en de prachtige locatie direct aan de rivier. Bewoners zullen genieten van een eigen werftuin en voldoende parkeergelegenheid met 75 ondergrondse parkeerplaatsen.

Meer informatie? Bezoek de projectsite wonenaandeoudewerf.

Donderdag 11 april start de verkoop! U bent vanaf 18.30 uur van harte welkom op de projectlocatie voor meer informatie en kennismaking met het projectteam. Meld u direct aan voor het feestelijke start verkoop evenement van De Oude Werf via deze link.

Wonen met vrij uitzicht op het water van de IJssel. Dat kan straks in De Oude Werf, hét nieuwbouwproject in Krimpen aan den IJssel.
De Oude Werf bestaat uit vier gebouwen die elk qua uitstraling en architectuur refereren aan de rijke geschiedenis van deze locatie: het PakhuisKraanhuisScheepshuis en het Dijkhuis. Elk gebouw heeft zijn eigen unieke kenmerken en biedt verschillende soorten appartementen aan, variërend in grootte en indeling. Er komen stadswoningen, appartementen en penthouses.
Wonen aan het water en op korte rijafstand van het historische Gouda en het gezellige Rotterdam maar ook in de nabijheid van natuurgebieden zoals het Krimpenerhout .

Wij kijken uit naar deze dag waarop de verkoop start van het woningaanbod in De Oude Werf! Vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur staat het projectteam voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u te zien op donderdag 11 april!

Op deze mooie woensdagmiddag was er de officiële handeling op de bouwplaats van het project Mooi Welgelegen in Ouddorp. Wethouder Daan Markwat van de Gemeente Goeree Overflakkee onthulde samen met de oorspronkelijke bewoonster van Boerderij Welgelegen, de 91-jarige mevrouw Breen de originele piron. Deze piron wordt teruggeplaatst op de originele plek op de nok van het dak. Een piron is een op een voet staand ornament op het uiteinde van een nok van een dak. Dit is vaak de plaats waar drie of meer dakvlakken bij elkaar komen in een punt. Met een hapje en drankje werd de geslaagde middag afgesloten.

De bouw van Mooi Welgelegen in Ouddorp is nu in volle gang. En er is nog 𝟏 𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐬𝐭𝐚𝐚𝐧𝐝𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐨𝐩; bouwnummer 7. Voor wie hier meer over wilt weten, kan zich richten tot Bezuijen Bemiddeling, 0187-684868.

default

Prachtige foto’s met een drone zijn boven de bouwplaats van Wonen in het Park in Waddinxveen gemaakt, waar momenteel 50 appartementen worden gerealiseerd door De Langen & van den Berg.

default