Donderdag 16 maart op de bouwplaats van Hartje Steenbergen is er het startsein gegeven voor de bouw van 29 energiezuinige en comfortabele appartementen. Bij de officiële en feestelijke starthandeling was wethouder Nadir Baali van de Gemeente Steenbergen aanwezig, de kopers van de appartementen, de makelaars van Baas Makelaars en Buuron & Kuipers Makelaars, andere bij de bouw betrokken partijen en de vertegenwoordigers van Ligne Netwerk Notarissen. Naderhand was er een hapje en drankje in Brasserie Puur waar de kopers met elkaar konden kennis maken als nieuwe toekomstige buren. 

Stichting Lokale Omroep Steenbergen maakte een kleine impressie van deze middag.

Onze bouwplaats in de wijk Park Triangel te Waddinxveen waar momenteel twee appartementsgebouwen met totaal 50 appartementen wordt gebouwd. Inmiddels zijn alle appartementen verkocht. Alle toekomstige bewoners krijgen een privé-parkeerplaats én eigen berging in de collectieve, half verdiepte stallinggarage. Er wordt duurzaam gebouwd, met gebruik van duurzame installaties, zonnepanelen en natuurlijke materialen. Er wordt een groene daktuin gerealiseerd welke eveneens als waterbuffersysteem zal fungeren. Hiermee willen wij bijdragen aan natuurwaarden en lokale biodiversiteit. 

Het project Waterkant nadert de start bouw. In het tweede kwartaal van dit jaar zal er worden begonnen met de bouw van 3 tuinappartementen, 6 appartementen en 2 topappartementen, verdeeld over vier woonlagen. De appartementen hebben een tuin, balkon of dakterras. Elke woning heeft zijn eigen mogelijkheden en zijn eigen verhaal. Er is een gemeenschappelijke deler: de grote, stoere raampartijen en het unieke uitzicht. Het appartementencomplex ligt op de grens van de binnenstad van Leiden. In alle rust aan het water, maar toch de bedrijvigheid van het centrum in de nabijheid. Inmiddels zijn alle 11 appartementen verkocht.

Op donderdag 16 maart zal wethouder Nadir Baali van de Gemeente Steenbergen officieel het startsein geven voor de bouw van de 29 appartementen Hartje Steenbergen. Er zijn nog enkele appartementen te koop. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar de projectwebsite hartjesteenbergen.

Verkoop via:

Buuron & Kuipers Makelaars | 085 020 13 90

Baas Makelaars | 0164 683 842

Op één van de mooiste locaties van de Hoeksche Waard start binnenkort de bouw van Waterborg. Een kleinschalig nieuwbouwplan met totaal 8 appartementen, 4 gemaalvilla’s en 5 watervilla’s, gelegen rondom een waterplas met toegang tot vaarwater.

Er zijn al 14 woningen verkocht. Twee appartementen en één gemaalvilla in Waterborg wachten nog op nieuwe bewoners.

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞?
Kom naar de Waterborg inloopochtend op zaterdag 18 februari a.s. tussen 10.00 en 12.00 uur.
De projectontwikkelaar en de verkopende makelaars Makelaardij De Jong en Q Makelaars verwelkomen u met koffie of thee en beantwoorden met liefde al uw vragen over het project. U gaat geïnspireerd naar huis met het Waterborg sfeerboek en een hoofd vol ideeën voor uw toekomstige woonstek.

𝐈𝐧𝐥𝐨𝐨𝐩𝐨𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧𝐝 𝐖𝐚𝐭𝐞𝐫𝐛𝐨𝐫𝐠 𝐏𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫𝐬𝐡𝐨𝐞𝐤:

Zaterdag 18 februari 2023 tussen 10.00 - 12.00 uur

Bezoekadres Makelaardij de Jong, Pieter Repelaerstraat 61b, Puttershoek

Lees hier meer over de laatste drie beschikbare woningen van Waterborg.

De bouwplaats van het project Wonen in Reijsendaal te Rotterdam. Het project bestaat in totaal uit 85 woningen, welke zijn onderverdeeld in 50 woningen en appartementen in fase 1 en 35 woningen in fase 2. 

In Ouddorp zijn wij onlangs begonnen met het herstelwerk van de kapconstructie van Boerderij “Mooi Welgelegen”.

Er wordt nu een begin gemaakt met de boerderij, vooruitlopend op de bouw van 12 sfeervolle eengezinswoningen in jaren ’30 stijl, die voldoen aan de modernste woonwensen. Ook gaan wij starten met de bouw, restauratie en omvorming van de monumentale boerderij tot 9 woningen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bij interesse kunt u via de projectwebsite Mooi Welgelegen contact opnemen met de makelaar Bezuijen Bemiddeling.

Maandag 21 november zijn de eerste woningen van het project “Bij de Stadspoort” in Goedereede opgeleverd aan de kopers. In het kader van dit heugelijke feit werd de eerste sleuteluitreiking feestelijk gedaan door Tomas van den Berg (directeur van De Langen & van den Berg) en de uitvoerder van dit project. De rest van de 23 woningen zullen in de komende twee weken aansluitend worden opgeleverd. Wij wensen alle nieuwe bewoners heel veel woonplezier toe!

Vandaag heeft wethouder Kerssies van de Gemeente Waddinxveen officieel de eerste paal geslagen van de 50 appartementen Wonen in het Park. Even daarvoor was er de eer aan onder andere twee kopers om op een startknop te drukken om zo symbolisch het startsein te geven voor de bouw. In een grote tent konden kopers kennis maken met hun toekomstige nieuwe buren en genieten van een hapje en drankje. Enkele weetjes over de bouw van dit prachtige appartementencomplex; er gaan maar liefst 353 heipalen de grond in, er komen 50 zonnepanelen op het dak en er zullen zo’n 164.000 stenen worden gemetseld.

Het Algemeen Dagblad heeft aandacht besteed aan het project Wonen aan de Oude Werf te Krimpen aan den IJssel.

Op de locatie van de Scheepswerf Duijvendijk zullen circa 50 appartementen worden gebouwd, verdeeld over vier werfgebouwen. Deze werfgebouwen zijn qua architectuur geïnspireerd op de scheepswerf. Het bouwplan heeft De Langen & van den Berg samen gemaakt met Zecc Architecten uit Utrecht en Lindeloof Tuin- en Landschapsarchitecten uit Delft.

Meer informatie over dit bouwplan is te vinden op www.wonenaandeoudewerf.nl.

Woensdag 19 oktober zijn de bouwplannen voor de locatie van de scheepswerf Joh. Van Duijvendijk onthuld door wethouder Wubbo Tempel van de gemeente Krimpen aan den IJssel en Tomas van den Berg, directeur van De Langen & van den Berg.

In mei van dit jaar is De Langen & van den Berg, bouwer en ontwikkelaar uit Bergambacht, geselecteerd uit 16 aanmeldingen. Drie partijen mochten uiteindelijk hun plan presenteren waarvan die van De Langen & van den Berg heeft gewonnen. 

De Langen & van den Berg wil ongeveer 50 appartementen bouwen, verdeeld over vier werfgebouwen. Deze werfgebouwen zijn qua architectuur geïnspireerd op de scheepswerf. Het bouwplan heeft De Langen & van den Berg samen gemaakt met Zecc Architecten uit Utrecht en Lindeloof Tuin- en Landschapsarchitecten uit Delft.

Meer informatie over dit bouwplan is te vinden op www.wonenaandeoudewerf.nl.

Zaterdag 8 oktober was er de jaarlijkse Nieuwbouwdag Schiedam waar men kennis kon maken met bouwprojecten die ontwikkelaars (binnenkort) bouwen in Schiedam, maar men werd ook ingelicht over plannen voor de nabije toekomst. Makelaars, de gemeente, projectontwikkelaars en hypotheekverstrekkers zijn tijdens deze dag aanwezig om bezoekers van informatie te voorzien en vragen te beantwoorden. De Langen & van den Berg was hier ook aanwezig om het nieuwbouwproject Iepenlaan (Tuindorp) onder de aandacht te brengen.
Dit bouwplan is ontwikkeld door De Langen & van den Berg Vastgoed in samenwerking met 2d Vastgoed b.v. Architect van dit plan is Zeinstra Veerbeek Architecten en de landschapsarchitect is Lindeloof tuin- en landschapsarchitecten b.v. De makelaar van project Iepenlaan is TW3 makelaars. Aan de Iepenlaan 45 staat de voormalige Martinusschool. Op deze plek in Schiedam zal de school plaats gaan maken voor 18 grondgebonden woningen.