We zijn verheugd aan te kondigen dat deze week de oplevering van ons project “La Rondeur” in ’s Gravenzande van start is gegaan. Dit project markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk voor de bewoners maar staat ook symbool voor innovatief en betaalbaar wonen.

La Rondeur is ontwikkeld door De Langen & van den Berg Vastgoed B.V. en omvat 16 betaalbare appartementen en 2 exclusieve penthouses gekenmerkt door een prachtig ontwerp en moderne faciliteiten. De architectuur is verzorgd door Zeinstra Veerbeek architecten uit Den Haag en benadrukt elegantie en functionaliteit en vormt een ware aanwinst voor het projectgebied Waelpolder.

Het toegewijde uitvoeringsteam van Bouwbedrijf De Langen & van den Berg B.V. heeft uitstekend werk geleverd en weerspiegelt onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid.

We kijken uit naar alle aankomende opleveringen en wensen de nieuwe bewoners veel geluk en plezier in hun nieuwe thuis.

Wethouder Wubbo Tempel van de Gemeente Krimpen aan den IJssel nam de eerste verkoopdocumentatie in ontvangst van Tomas van den Berg, directeur bij De Langen & van den Berg. De feesttent was al vroeg gevuld; vanaf 18:00 uur verwelkomden we samen met de makelaars van TW3 de eerste geïnteresseerden. Het evenement trok veel geïnteresseerden en tegen het einde om 20:00 uur hadden we al vele inschrijvingen binnen. Inschrijven blijft mogelijk tot 5 mei 2024.

De Oude Werf biedt een mix van stadswoningen en appartementen, alle met een uniek karakter en variërend in grootte om verschillende doelgroepen aan te spreken. Kenmerkend voor dit project zijn de hoogwaardige architectuur met zowel stoere als dorpse elementen en de prachtige locatie direct aan de rivier. Bewoners zullen genieten van een eigen werftuin en voldoende parkeergelegenheid met 75 ondergrondse parkeerplaatsen.

Meer informatie? Bezoek de projectsite wonenaandeoudewerf.

Donderdag 11 april start de verkoop! U bent vanaf 18.30 uur van harte welkom op de projectlocatie voor meer informatie en kennismaking met het projectteam. Meld u direct aan voor het feestelijke start verkoop evenement van De Oude Werf via deze link.

Wonen met vrij uitzicht op het water van de IJssel. Dat kan straks in De Oude Werf, hét nieuwbouwproject in Krimpen aan den IJssel.
De Oude Werf bestaat uit vier gebouwen die elk qua uitstraling en architectuur refereren aan de rijke geschiedenis van deze locatie: het PakhuisKraanhuisScheepshuis en het Dijkhuis. Elk gebouw heeft zijn eigen unieke kenmerken en biedt verschillende soorten appartementen aan, variërend in grootte en indeling. Er komen stadswoningen, appartementen en penthouses.
Wonen aan het water en op korte rijafstand van het historische Gouda en het gezellige Rotterdam maar ook in de nabijheid van natuurgebieden zoals het Krimpenerhout .

Wij kijken uit naar deze dag waarop de verkoop start van het woningaanbod in De Oude Werf! Vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur staat het projectteam voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u te zien op donderdag 11 april!

Op deze mooie woensdagmiddag was er de officiële handeling op de bouwplaats van het project Mooi Welgelegen in Ouddorp. Wethouder Daan Markwat van de Gemeente Goeree Overflakkee onthulde samen met de oorspronkelijke bewoonster van Boerderij Welgelegen, de 91-jarige mevrouw Breen de originele piron. Deze piron wordt teruggeplaatst op de originele plek op de nok van het dak. Een piron is een op een voet staand ornament op het uiteinde van een nok van een dak. Dit is vaak de plaats waar drie of meer dakvlakken bij elkaar komen in een punt. Met een hapje en drankje werd de geslaagde middag afgesloten.

De bouw van Mooi Welgelegen in Ouddorp is nu in volle gang. En er is nog 𝟏 𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐬𝐭𝐚𝐚𝐧𝐝𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐨𝐩; bouwnummer 7. Voor wie hier meer over wilt weten, kan zich richten tot Bezuijen Bemiddeling, 0187-684868.

default

Prachtige foto’s met een drone zijn boven de bouwplaats van Wonen in het Park in Waddinxveen gemaakt, waar momenteel 50 appartementen worden gerealiseerd door De Langen & van den Berg.

default

Dinsdag 27 februari is er in Pijnacker het startsein gegeven voor de bouw van 72 huurappartementen. Deze huurappartementen zijn een onderdeel van het nieuwbouwproject KIEM “Wonen in de Scheg” waar totaal 300 woningen worden gerealiseerd.  De bouw van de 72 driekamerappartementen wordt verdeeld over ‘Kiemweide’ en ‘Hofmanweide’ en is dus nu gestart.

De realisatie van de 28 tweekamerappartementen in ‘Ruigrokweide’ zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 gaan plaatsvinden. Bouwbedrijf De Langen & Van den Berg neemt de bouw van de 72 en 28 appartementen voor zijn rekening.

Tijdens de officiële handeling sloegen wethouder Frank van Kuppeveld (Gemeente Pijnacker-Nootdorp), Dré Boidin, directeur Onderhoud & Vastgoed Staedion en Peter Heuvelink, algemeen directeur Janssen de Jong Projectontwikkeling, de eerste piketpalen om de bouw symbolisch te starten.



Op de bouwlocatie is het hebben van stroom noodzakelijk, want zonder stroom kan er niet gebouwd worden. De Langen & van den Berg wil liever geen ronkende generator dag en nacht aan hebben staan, die CO2 uitstoot en geluidsoverlast geeft. Daarom is er gekozen voor Battery Packs en batterijcontainers via RECO. Een battery pack zorgt voor een duurzame stroomvoorziening, voor minder brandstofkosten, uitstoot en geluid. Dus beter voor het milieu en daar werkt De Langen & van den Berg graag aan mee. Want elke liter diesel die niet verbrand wordt betekent CO2 uitstoot in de lucht. Door de Battery Packs in te zetten voorkwamen wij de verbranding van maar liefst 68.490 liter diesel in het afgelopen jaar. En daar zijn wij best een beetje trots op.


De Langen & van den Berg is op zoek naar nieuwe collega's.

Wij zijn al meer dan 90 jaar een bouwbedrijf dat met een groep enthousiaste en vakbekwame medewerkers nieuwbouwprojecten, woning - en utiliteitsbouw realiseert.

Sinds juni 2023 werken wij met veel plezier vanuit een gloednieuw in eigen beheer gebouwd kantoorgebouw in Bergambacht.

Momenteel zoeken wij een uitvoerder, werkvoorbereider en voorman timmerman.


Woensdagavond 17 januari was er voor de omwonenden van het bouwproject aan de Raadhuisweg in Reeuwijk een inloopavond georganiseerd. Men kon zich tijdens deze avond laten informeren over het bouwplan. Aan de Raadhuisweg zullen huurappartementen worden gerealiseerd die bestemd zijn voor starters en senioren. Tijdens deze avond waren er afgevaardigden van de Woningbouwvereniging Reeuwijk, de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en De Langen & van den Berg aanwezig.


Vrijdag 1 december vierden De Langen & van den Berg samen met woningcorporatie Havensteder de start van de bouw van 38 sociale huurwoningen aan de Schans en 2de Schansstraat in Delfshaven. De sloop van de 43 woningen en 1 BOG ruimte vond al in 2022 plaats. Er zullen nu meerdere type woningen gebouwd worden die bestemd zijn voor diverse doelgroepen (van studio tot 4-kamerwoning). Deze woningen worden duurzaam gebouwd, aardgasvrij en goed geïsoleerd. Ze behouden qua uiterlijk het historische karakter van de wijk Delfshaven. Het ontwerp van Groosman Architecten heeft de details en uitstraling van het oude complex zorgvuldig vertaald naar een hedendaagse uitvoering. Op deze manier wordt het oude karakter gehandhaafd, terwijl toch wordt voldaan aan de eisen van deze tijd. Chantal Zeegers, wethouder van Klimaat, Bouwen en Wonen van de Gemeente Rotterdam verrichtte deze middag de officiële handeling door middel van symbolisch met een schep het eerste zand te scheppen. De Langen & van den Berg is dankbaar en enthousiast om dit mooie project te mogen realiseren in opdracht van Havensteder.


Ontdek jouw droomwoning in de Hoeksche Waard! Op woensdag 29 november tussen 17:00 en 19:30 uur verwelkomen we je graag op het Gemeentehuis in Oud-Beijerland voor de Nieuwbouw Woonmarkt. Dit is dé kans om alles te weten te komen over de nieuwste woningprojecten, waaronder het nieuwbouwproject De Boomgaard in Goudswaard en Waterborg in Puttershoek en andere vastgoedmogelijkheden in deze prachtige regio.

Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement met uitzicht, of een comfortabele plek om met pensioen te gaan, de Hoeksche Waard heeft voor ieder wat wils. Tijdens deze woonmarkt krijg je de gelegenheid om rechtstreeks in contact te komen met ontwikkelaars, makelaars en deskundigen die je kunnen helpen bij het realiseren van jouw woondromen.

Zet de datum in je agenda en zorg dat je erbij bent op 29 november! Samen gaan we op zoek naar jouw perfecte thuis in de Hoeksche Waard! Meld je aan op woonmarkthw.nl




De handtekening staat! Er komen maar liefst 30 duurzame sociale huurappartementen in Reeuwijk. Op 31 oktober werd de realisatieovereenkomst ondertekend door Woningbouwvereniging Reeuwijk en Bouwbedrijf De Langen & van den Berg De huurwoningen worden gerealiseerd op de nu braakliggende locatie aan de Raadhuisweg in Reeuwijk. De bouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024.

Esther van Beelen, bestuurder van Woningbouwvereniging Reeuwijk: “Met trots zetten we met dit prachtige project een belangrijke stap in het vergroten van het sociale woningaanbod in Reeuwijk. De appartementen zijn modern, energiezuinig en gelegen op een prachtige locatie aan de Raadhuisweg en voorziet natuurlijk in de grote behoefte voor één en tweepersoons (senioren)huishoudens die er in Reeuwijk is. Onze huurders met verschillende achtergronden zullen zich hier zeker thuis voelen. Heel fijn dat wij samen met onze partners hier een bijdrage aan kunnen leveren!”

Tomas van den Berg, directeur bij Bouwbedrijf De Langen & van den Berg: “Het is voor ons een erg mooie opdracht. Na de gunning van de aanbesteding hebben wij in een goede samenwerking met Woningbouwvereniging Reeuwijk en Mozaïek Wonen, maar ook met de architect, het project verder uitgewerkt. Wij kijken er naar uit om deze samenwerking nu voort te zetten tot en met de oplevering. Het aantal projecten sociale woningbouw groeit binnen ons bedrijf en wij zijn daarom bijzonder blij deze kwalitatieve sociale huurwoningen voor Woningbouwvereniging Reeuwijk te mogen gaan realiseren. 

Drie appartementencomplexen
Het project bestaat uit drie vrijwel identieke gebouwen van 10 appartementen per gebouw. Het project onderscheid verschillende woningtypen voor één en tweepersoonshuishoudens met woonoppervlakten van 43-45m2, 73m2 en 79m2. Mozaïek Wonen organiseerde voor Woningbouwvereniging Reeuwijk de aanbestedingsprocedure waarbij Bouwbedrijf De Langen & van den Berg uit Bergambacht als winnaar uit de bus kwam. Architect van het bouwplan is FKG Architecten aan de Zaan.