Op dinsdag 30 juni hebben Tomas van den Berg (directeur De Langen & van den Berg BV),  Batian Nieuwerth (directeur- bestuurder van woningcorporatie Viveste) en Frank Pieper en Menno Schapendonk (directie Sustay)  gezamenlijk de overeenkomst getekend voor de bouw van het project “Eikenhout” in de gemeente Houten. Het betreft het realiseren van 80 duurzame senioren appartementen.

Het ontwerp is gerealiseerd door architect Bureau Bramer uit Zeist. De Langen & van den Berg is zeer verheugd om deze opdracht te mogen gaan realiseren.

Onlangs hebben Joubert Ockeloen, directeur van Wonen a la Carte en Tomas van den Berg, directeur van Bouwbedrijf De Langen & van den Berg BV, hun handtekeningen gezet onder de opdracht om 18 herenhuizen en 12 appartementen van het project “De Buitenparel” in Rijswijk te mogen gaan realiseren. 

De afgelopen weken zijn er al diverse koop- en aannemingsovereenkomsten door kopers getekend. Al deze woningen zijn ontwikkeld in Mede Opdrachtgeverschap, waardoor er straks weer 30 unieke woningen gaan ontstaan. Mede Opdrachtgeverschap combineert de maximale inspraak voor de klant met de expertise van een projectontwikkelaar in het ontwikkeltraject. 

Bouwbedrijf De Langen & van den Berg is enthousiast om de bouw van dit mooie project voor haar rekening te mogen nemen.

De opleveringen van de 8 woningen “De 8 van Alblasserdam” te Alblasserdam zijn inmiddels voltooid en vlekkeloos verlopen. Tevreden kopers van onder andere bouwnummer 4. Onze speciale dank gaat uit naar Bezemer Bouw B.V. voor het tot stand brengen van dit mooie project. Wij danken Bezemer Bouw BV voor de prettige samenwerking en wensen alle kopers van dit project veel woonplezier toe in hun nieuwe woning in Alblasserdam!

Een overzichtsfilmpje van 30 juni jl. van ons bouwproject 23 landhuizen "De Landheren" in Pijnacker wat wij bouwen in opdracht van Hillborgh i.s.m. CTOG (met onze dank aan de heer J. Jonker): drone beelden 30 juni De Landheren. 

Maandag 18 mei 2020 heeft wethouder Monica Wichgers van de gemeente Culemborg symbolisch de sleutel overhandigd aan de eerste bewoners van het door Wonen a la Carte in Mede Opdrachtgeverschap (MO) ontwikkelde project, Het Rietveld In Parijsch.

Het project Het Rietveld in Parijsch bestaat uit 14 semi bungalows en is onderdeel van de nieuwbouwwijk Parijsch. Alle woningen zijn gerealiseerd door Bouwbedrijf De Langen & Van den Berg B.V. 

Mooie en laatste beelden van onze werkplaats aan de Lekdijk in Ammerstol wat deze week gesloopt zal worden en plaats gaat maken voor bedrijfsunits en kantoorruimte. Met dank aan Mark en Arjan Blom voor de beelden. Bekijk hier de drone filmpje.

Bouwbedrijf De Langen & van den Berg B.V. heeft op eind maart 2020 een bouwteamovereenkomst gesloten met Vastcom Projecten B.V. om in bouwteamverband te komen tot een project voor de realisatie van 48 appartementen en 6 bedrijfsruimten aan de Van Alphenstraat te Voorburg.

Deze week ontvingen wij van de gemeente Krimpenerwaard de omgevingsvergunning voor de bouw van onze nieuwe werkplaats aan de Lekdijk 17 te Ammerstol. Op deze fraaie buitendijkse locatie worden, behalve onze nieuwe werkplaats met opslagterrein, tevens 6 fraaie bedrijfsunits gerealiseerd voor de verhuur. De units hebben een vloeroppervlak vanaf circa 100m2 en zijn volledig gebruiksklaar voorzien van een betegeld toilet, keukenblokje en verwarming. Stroomopwekking vindt plaats op een duurzame wijze middels zonnepanelen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Van Egmond makelaardij uit Bergambacht www.vanegmondmakelaardij.nl.

Op 16 april werd de bouwovereenkomst ondertekend van het fraaie project Pesanthof te Westmaas. Het project wordt in opdracht uitgevoerd van Nieuw Vastgoed en bestaat uit 8 royale twee onder één kap woningen en 9 stijlvolle eengezinswoningen die beide zijn ontworpen door Bias architecten uit Rotterdam. De woningen worden verkocht door makelaardij Groote Waard uit Oud-Beijerland en Ooms Makelaars uit Barendrecht. Voor meer informatie bezoek de projectwebsite www.pesanthof.nl.

De bouwovereenkomst werd ondertekend door de heer Nick Nieuwenhuizen, directeur van Nieuw Vastgoed B.V. en de heer Tomas van den Berg, directeur bouwbedrijf De Langen & van den Berg B.V.

pesanthof_project_delangenvdberg

Deze prachtige luchtfoto's van ons project in Steenbergen, 23 appartementen "Stadsboerderij Buiten de Veste" willen wij u niet onthouden. Het geeft een mooi overzicht van de bouwlocatie. Deze foto's hebben wij ontvangen van de heer Cor Willemse die ons toestemming gaf voor publicatie. Onze dank hiervoor!

Donderdag 30 januari heeft Tomas van den Berg, directeur van Bouwbedrijf De Langen & van den Berg B.V., de anterieure overeenkomst getekend tezamen met wethouder Piet van Leenen van de gemeente Hoeksche Waard voor het nieuwbouwproject van 7 woningen te Klaaswaal. Op de plek van de brandweerkazerne aan de Berkenlaan zullen 7 eengezinswoningen worden gerealiseerd.

Woensdag 4 december hebben wethouder Markwat en wethouder Feller van de gemeente Goeree Overflakkee een plaquette ingemetseld van het project 12 koopappartementen en 25 huurappartementen “De Nieuwe Handelskade” in Oude-Tonge. Artikel in Eilanden-Nieuws