In samenwerking met 2D Vastgoed B.V.  heeft De Langen & van den Berg Vastgoed B.V. de prijsvraag gewonnen voor de herontwikkeling van de voormalige Sint Martinusschool aan de Iepenlaan in Schiedam. Uit diverse inzendingen werd het bouwplan van 18 woningen unaniem als beste beoordeeld. Het plan “Tuindorp, een groen hart in de wijk” doet zijn naam eer aan. De daken worden als zogenaamde ‘groendaken’ met beplanting in combinatie met zonnepanelen uitgevoerd. Bovendien is er veel aandacht geschonken aan natuur-inclusief – en klimaatadaptief bouwen. In het hart van het bouwplan wordt de sociale functie gefaciliteerd met een groene toegankelijke ruimte en speelvoorzieningen. Ook wordt de oude schoolbel en bouwmaterialen van de school hergebruikt. Het bijzondere plan is getekend door Zeinstra Veerbeek Architecten uit Den Haag en de openbare ruimte rondom het plan werd ontworpen door Jos van de Lindeloof van Lindeloof Tuin- en Landschapsarchitecten . Het betrokken makelaarskantoor is TW3 uit Rotterdam.

Langzaamaan worden de woningen aan de kopers opgeleverd van het project 32 woningen Rozenhof in Rijsenhout. De Langen & van den Berg heeft dit project gebouwd in opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. Wij wensen alle kopers veel woonplezier in hun nieuwe woning!

Woonstichting Land van Altena heeft 25 februari jl. met De Langen & Van den Berg Vastgoed B.V. de overeenkomst getekend voor de bouw van 25 nieuwe huurappartementen te Almkerk, in de gemeente Altena. De woningen, waarvan de bouw naar verwachting eind dit jaar zal worden gestart, zijn bedoeld voor starters, gezinnen en senioren. Het bouwplan “De Linde”, is vernoemd naar de grote lindeboom die op het terrein staat en een prominent plekje zal behouden. De appartementen worden duurzaam gebouwd. Architect van dit bouwplan is VRP Architecten uit Roelofsarendsveen. Neem alvast een kijkje naar het bouwproject “De Linde” in Almkerk, project De Linde.

Momenteel zijn wij voor onze opdrachtgever Hillborgh (i.s.m. CTOG) de eerste prachtige woningen aan het opleveren van het project De Landheren in Pijnacker. Wij wensen alle kopers veel woonplezier in hun nieuwe woning!

Binnenkort start de verkoop van het kleinschalige nieuwbouwproject De Berken Klaaswaal. Een aanbod van in totaal slechts zeven energieneutrale, moderne eengezinswoningen in de vrije sector. Alle woningen hebben een grote achtertuin en parkeerplaats op eigen terrein. Hier op deze plek woont u straks in een nieuwe woning, temidden van een bestaande wijk. Fijn met alle voorzieningen in de directe omgeving! Meld nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Momenteel hebben wij in voorbereiding 5 mooie royale bouwkavels aan de Langeweg in Middelharnis, in de gemeente Goeree-Overflakkee. Wanneer u belangstelling heeft voor een van deze kavels, kunt u zich inschrijven via het contactformulier op onze website.

De Langen & van den Berg bouwt momenteel in opdracht van Sustay aan een nieuw bouwproject van maar liefst 80 appartementen in de gemeente Houten. Een aantal appartementen zijn voor de verhuur en de overige koopappartementen.

De Langen & van den Berg Vastgoed B.V. start samen met MEMO Projectontwikkeling een nieuw bouwproject van 29 appartementen in de gemeente Steenbergen. Het worden twee prachtige appartementencomplexen in het centrum van het dorp. Het project Hartje Steenbergen ligt letterlijk in het het hart van het bruisende centrum van Steenbergen en komt te liggen aan de Berenstraat en Kaaistaat. Iedereen mag meedenken over de invulling hiervan. Dit kan middels een vragenlijst. Deze input is belangrijk voor ons. We zijn nu nog volop in ontwikkeling. De appartementen zullen begin 2021 in de verkoop gaan. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de project website.

De gemeente Alblasserdam heeft vorig jaar gesprekken gevoerd met verschillende ontwikkelaars. Begin september 2020 was er een aanbesteding uitgeschreven waaraan vier ontwikkelaars hebben meegedaan. De inschrijvingen werden beoordeeld op verschillende criteria, waarbij de combinatie De Langen & Van den Berg en Stevast Baas en Groen eruit sprong met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Het Zuidelijk Havengebied in Alblasserdam is al jarenlang een braakliggend ontwikkelgebied wat ligt aan de grens van het dorp. De komende jaren wordt dit gebied ontwikkeld naar een levendig onderdeel van het centrum van Alblasserdam. De combinatie De Langen & van den Berg B.V. en Stevast Baas en Groen gaan een plan ontwikkelen voor een woonwijk van circa 90 woningen (inclusief parkeerplaatsen), waarvan circa 40 woningen in de sociale sector, er komt een brug richting Landvast en een transferium voor ca. 350 auto’s. 

Onlangs is de aannemingsovereenkomst voor de nieuwbouw van 48 appartementen + 6 bedrijfsruimten aan de Van Alphenstraat in de Gemeente Leidschendam-Voorburg getekend. Directeur van De Langen & van den Berg B.V., Tomas van den Berg, en onze opdrachtgevers de heren van Dijck, Comijs en Groenewold (Dako Vastgoed B.V.) hebben op gepaste (digitale) afstand getekend voor dit prachtige project. Het ontwerp is in handen van Kampman Architecten uit Den Haag. Tevens aanwezig bij het tekenmoment, namens De Langen & van den Berg was Lex Hoogerwaard en namens Five Thirty, Ron van Rijn. Binnen enkele weken zal gestart worden met de sloopwerkzaamheden van de bestaande opstallen.

Op 17 december 2020 werd door Sustay en Bouwbedrijf De Langen & van den Berg B.V. de engineeringsovereenkomst getekend voor de bouw van 72 appartementen De Molenhoek te Woerden. De Langen & van den Berg zal het ontwerpteam aansturen van de bouwkundige engineering en tevens ook de bouw uitvoeren. De bouw zal in 2021 starten waarmee dit project het derde project is dat De Langen & van den Berg voor Sustay zal realiseren. Als Dé ontwikkelaar van middenhuur woningen zal Sustay de 72 appartementen in het middenhuur segment gaan verhuren. De overeenkomst werd digitaal getekend door Menno Schapendonk en Frank Pieper (directie Sustay) en Tomas van den Berg (directeur De Langen & van den Berg). Digitaal waren bij de ondertekening bovendien aanwezig Pieter Hulst, projectmanager bij Sustay, Guido Wierink, projectontwikkelaar bij Sustay en Lex Hoogerwaard, adjunct directeur bouw bij De Langen & van den Berg.

Op dinsdag 30 juni hebben Tomas van den Berg (directeur De Langen & van den Berg BV),  Batian Nieuwerth (directeur- bestuurder van woningcorporatie Viveste) en Frank Pieper en Menno Schapendonk (directie Sustay)  gezamenlijk de overeenkomst getekend voor de bouw van het project “Eikenhout” in de gemeente Houten. Het betreft het realiseren van 80 duurzame senioren appartementen.

Het ontwerp is gerealiseerd door architect Bureau Bramer uit Zeist. De Langen & van den Berg is zeer verheugd om deze opdracht te mogen gaan realiseren.