In Ouddorp zijn wij onlangs begonnen met het herstelwerk van de kapconstructie van Boerderij “Mooi Welgelegen”.

Er wordt nu een begin gemaakt met de boerderij, vooruitlopend op de bouw van 12 sfeervolle eengezinswoningen in jaren ’30 stijl, die voldoen aan de modernste woonwensen. Ook gaan wij starten met de bouw, restauratie en omvorming van de monumentale boerderij tot 9 woningen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bij interesse kunt u via de projectwebsite Mooi Welgelegen contact opnemen met de makelaar Bezuijen Bemiddeling.

Maandag 21 november zijn de eerste woningen van het project “Bij de Stadspoort” in Goedereede opgeleverd aan de kopers. In het kader van dit heugelijke feit werd de eerste sleuteluitreiking feestelijk gedaan door Tomas van den Berg (directeur van De Langen & van den Berg) en de uitvoerder van dit project. De rest van de 23 woningen zullen in de komende twee weken aansluitend worden opgeleverd. Wij wensen alle nieuwe bewoners heel veel woonplezier toe!

Vandaag heeft wethouder Kerssies van de Gemeente Waddinxveen officieel de eerste paal geslagen van de 50 appartementen Wonen in het Park. Even daarvoor was er de eer aan onder andere twee kopers om op een startknop te drukken om zo symbolisch het startsein te geven voor de bouw. In een grote tent konden kopers kennis maken met hun toekomstige nieuwe buren en genieten van een hapje en drankje. Enkele weetjes over de bouw van dit prachtige appartementencomplex; er gaan maar liefst 353 heipalen de grond in, er komen 50 zonnepanelen op het dak en er zullen zo’n 164.000 stenen worden gemetseld.

Het Algemeen Dagblad heeft aandacht besteed aan het project Wonen aan de Oude Werf te Krimpen aan den IJssel.

Op de locatie van de Scheepswerf Duijvendijk zullen circa 50 appartementen worden gebouwd, verdeeld over vier werfgebouwen. Deze werfgebouwen zijn qua architectuur geïnspireerd op de scheepswerf. Het bouwplan heeft De Langen & van den Berg samen gemaakt met Zecc Architecten uit Utrecht en Lindeloof Tuin- en Landschapsarchitecten uit Delft.

Meer informatie over dit bouwplan is te vinden op www.wonenaandeoudewerf.nl.

Woensdag 19 oktober zijn de bouwplannen voor de locatie van de scheepswerf Joh. Van Duijvendijk onthuld door wethouder Wubbo Tempel van de gemeente Krimpen aan den IJssel en Tomas van den Berg, directeur van De Langen & van den Berg.

In mei van dit jaar is De Langen & van den Berg, bouwer en ontwikkelaar uit Bergambacht, geselecteerd uit 16 aanmeldingen. Drie partijen mochten uiteindelijk hun plan presenteren waarvan die van De Langen & van den Berg heeft gewonnen. 

De Langen & van den Berg wil ongeveer 50 appartementen bouwen, verdeeld over vier werfgebouwen. Deze werfgebouwen zijn qua architectuur geïnspireerd op de scheepswerf. Het bouwplan heeft De Langen & van den Berg samen gemaakt met Zecc Architecten uit Utrecht en Lindeloof Tuin- en Landschapsarchitecten uit Delft.

Meer informatie over dit bouwplan is te vinden op www.wonenaandeoudewerf.nl.

Zaterdag 8 oktober was er de jaarlijkse Nieuwbouwdag Schiedam waar men kennis kon maken met bouwprojecten die ontwikkelaars (binnenkort) bouwen in Schiedam, maar men werd ook ingelicht over plannen voor de nabije toekomst. Makelaars, de gemeente, projectontwikkelaars en hypotheekverstrekkers zijn tijdens deze dag aanwezig om bezoekers van informatie te voorzien en vragen te beantwoorden. De Langen & van den Berg was hier ook aanwezig om het nieuwbouwproject Iepenlaan (Tuindorp) onder de aandacht te brengen.
Dit bouwplan is ontwikkeld door De Langen & van den Berg Vastgoed in samenwerking met 2d Vastgoed b.v. Architect van dit plan is Zeinstra Veerbeek Architecten en de landschapsarchitect is Lindeloof tuin- en landschapsarchitecten b.v. De makelaar van project Iepenlaan is TW3 makelaars. Aan de Iepenlaan 45 staat de voormalige Martinusschool. Op deze plek in Schiedam zal de school plaats gaan maken voor 18 grondgebonden woningen.

De woningen van het project Landerijen van Sion in Rijswijk zijn gereed en inmiddels opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Niet alleen de kopers hebben hun intrek genomen in hun nieuwe onderkomen, ook het eerste eendje heeft zijn weg gevonden naar een nieuw verblijf. Wij wensen alle kopers veel woonplezier toe in hun nieuwe woning!

Zaterdag 17 september is de start verkoop succesvol en druk verlopen van het project De Waterborg in Puttershoek. Tijdens deze dag waren de makelaars aanwezig van Q Makelaars en Makelaardij De Jong aanwezig.

Het plan omvat de bouw van 5 watervilla’s, 4 gemaalvilla’s en 8 appartementen. In totaal worden er 17 woningen gerealiseerd voor zowel gezinnen als senioren. De Waterborg ligt aan Schouteneinde en Molendijk, waar vroeger het gemaal ‘t Hooft van Benthuizen’ stond. De Waterborg is ontwikkeld door DLBD ontwikkeling b.v., wat een samenwerking is tussen Daverveld Ontwikkeling b.v. en De Langen & van den Berg Vastgoed B.V.

Vandaag hebben wij met veel plezier de bouwnummers 1 en 3 van het project ZINC te Oud-Beijerland opgeleverd aan de kopers. Wij wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier toe in hun nieuwe huis!

Vorig jaar is de bouw gestart van de 25 appartementen de Dijkgraaf in Oude Tonge. Nu komt het project langzaamaan in de afrondingsfase en worden de laatste puntjes op de i gezet. De Dijkgraaf is een ontwikkeling van De Langen & van den Berg Vastgoed. De architect van dit mooie complex is Studio Architecture uit Middelharnis.

De verkoop van de 18 appartementen in La Rondeur is gestart.
Bekijk het aanbod van dit duurzame nieuwbouwproject in de nieuwe woonwijk Waelpolder in ‘s-Gravenzande.

Van donderdag 21 juli 14.00 uur tot en met zondag 21 augustus 24.00 uur kunt u zich online inschrijven voor uw droomappartement. Fantastisch gelegen bij het water van de Ecozone in de nieuwe woonwijk Waelpolder. Dichtbij de dorpskern van de enige gemeente in Westland met stadsrechten; het sfeervolle ‘s-Gravenzande.

U kunt zich via de website - www.larondeur.nl - online inschrijven voor uw favoriete bouwnummer(s). De termijn van inschrijven sluit zondag 21 augustus om 24.00 uur. U heeft dus ruim de tijd om uw keuze te bepalen. Dit kan eenvoudig met de woningzoeker op de pagina aanbod.

De makelaar van dit project is TW3 - Diel Makelaars.

Donderdag 2 juni is de realisatie- en koopovereenkomst ‘Zuidelijk Havengebied Alblasserdam’ ondertekend. De handtekeningen werden gezet door wethouder Kraijo van de Gemeente Alblasserdam, Michiel Verschuuren (Stevast Ontwikkeling BV) en Tomas van den Berg (De Langen & Van den Berg Vastgoed BV).

De komende tijd worden de plannen verder uitgewerkt en aan het einde van dit jaar gepresenteerd aan de gemeenteraad van Alblasserdam. Het doel is om eind 2023 te gaan starten met bouwen.

Het Zuidelijk Havengebied is al lang een braakliggend ontwikkelgebied wat grenst aan de entree van Alblasserdam en zal nu worden ontwikkeld tot een levendig deel van het centrum. Het biedt ruimte aan diverse soorten woningen, van sociale huurwoningen, starterswoningen tot aan gezinswoningen en (senioren) appartementen. Ook zijn er mogelijkheden voor kleinschalige horeca en vrijetijdsbesteding zoals bijvoorbeeld een sportschool. Vooralsnog voorziet het plan in circa 152 woningen waarvan 60 woningen in het sociale huur- en koop segment. Ook zal er een parkeergarage komen en voldoende parkeerplaatsen in de open lucht.