Onze organisatie


Kwaliteit


Wij zijn een ambitieuze partij in de bouwwereld. We staan voor klantgericht bouwen en dat op een hoog kwalitatief niveau. Onze projectleiders en bouwers zijn vakmensen die precies weten wat ze doen. Hoewel er achter de schermen een duidelijke taakverdeling is, is er tussen alle afdelingen veelvuldig overleg. Zodat u altijd de juiste persoon aan de telefoon krijgt en uw verhaal maar één keer hoeft uit te leggen.

Snelheid


Voordat we aan de slag gaan, is 95% van de materialen al ingekocht en hangt het volledige bouwschema aan de muur. Zodat we ons tijdens de bouw helemaal op de uitvoering kunnen focussen. Zo zorgen wij altijd voor de kortst mogelijke bouwtijd, minimale faalkosten en de laagste kostprijs. Maar hoe hoog ons tempo ook is, onze vakmensen blijven accuraat en kwaliteitsgericht.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Dat doen we bij De Langen & van den Berg op twee gebieden: duurzaamheid en liefdadigheid. Lees hieronder meer over duurzaamheid en liefdadigheid.

Duurzaamheid

WKO-installaties, stadsverwarming, warmteluchtpompen en PV-panelen; we hebben inmiddels jarenlang ervaring op het gebied van duurzaamheid. Bouwprocessen richten we zo efficiënt mogelijk in, om reverse logistic (lege vrachtwagens) en vervoersbewegingen te minimaliseren. Verder bouwen we waar mogelijk gasloos, scheiden we ons afval, hergebruiken we materialen en werken we met niet-giftige materialen. Zodat we voor al onze klanten een gezonde en veilige woon- of werkomgeving creëren.

Liefdadigheid

Voor elke eerste paal die wij slaan bij een project doneren wij een bedrag aan Stichting KiKa. Hiermee willen wij graag dit goede doel steunen.

KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, wat gericht is op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.