Donderdag 11 april start de verkoop! U bent vanaf 18.30 uur van harte welkom op de projectlocatie voor meer informatie en kennismaking met het projectteam. Meld u direct aan voor het feestelijke start verkoop evenement van De Oude Werf via deze link.

Wonen met vrij uitzicht op het water van de IJssel. Dat kan straks in De Oude Werf, hét nieuwbouwproject in Krimpen aan den IJssel.
De Oude Werf bestaat uit vier gebouwen die elk qua uitstraling en architectuur refereren aan de rijke geschiedenis van deze locatie: het PakhuisKraanhuisScheepshuis en het Dijkhuis. Elk gebouw heeft zijn eigen unieke kenmerken en biedt verschillende soorten appartementen aan, variërend in grootte en indeling. Er komen stadswoningen, appartementen en penthouses.
Wonen aan het water en op korte rijafstand van het historische Gouda en het gezellige Rotterdam maar ook in de nabijheid van natuurgebieden zoals het Krimpenerhout .

Wij kijken uit naar deze dag waarop de verkoop start van het woningaanbod in De Oude Werf! Vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur staat het projectteam voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u te zien op donderdag 11 april!